Schnitzelmaster GmbH Informacje o firmie
Ogólne informacje
Urządzenie ręczne od firmy Schnitzelmaster
dla właścicieli restauracji, rzeźników i firm cateringowych – automatyczne urządzenie
firmy Schnitzelmaster – dla kuchni i rzeźni. Albo ubijamy mięso – co jest
hałaśliwym i nieco brudzącym sposobem obróbki, albo dzielimy go na steki co nie
poprawia jego jakości, a często po prostu je mielimy. Firma Schnitzelmaster proponuje rozwiązanie,
które robi różnicę: “Mastering®” mięsa to specjalna technika, która sprawia, że
mięso staje się delikatne (jest ona odpowiednia dla wszystkich kawałków mięsa
pozbawionych kości), w której włókna mięsa są rozdzielane, ale nie targane –
dzięki czemu za chowany zostaje świeży charakter mięsa.
Fraundorf 9 Mitterskirchen
- Numery telefonów
- Strony
- Forma aktywności
- Export, Produkcja
- Słowa kluczowe
- Produkcja mięsa, mięsa, rzeźnictwo i delikatesy – maszyny i sprzęt
Schnitzelmaster GmbH Opinie i oceny
Jak oceniasz tę firmę?
Pracownicy
- Mr Sebastian