account_circle
search

Foody Brains

thumb_up 433
favorite 3
Lwowska 9/14
00-660 Warszawa, Polska
Konsultant żywieniowy

description O firmie expand_more

Ogólne informacje

Foody Brains to poradnia żywieniowa nastawiona na sukces swoich klientów w zdrowym stylu! Do każdego pacjenta podchodzimy w indywidualny sposób, słuchamy jego potrzeb i przyzwyczajeń.
Chcesz się zacząć odżywiać z głową? Już nigdy więcej nie zaczynać diety od nowa? Chcesz być świadomym konsumentem? Już dzisiaj umów się na wizytę do naszej poradni!

O nas:
mgr inż. Maria Szmidt
Absolwentka kierunku Żywienie Człowieka i Ocena Żywności na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na SGGW. Uczestniczka wielu szkoleń z zakresu żywienia i dietetyki. Aktywna wolontariuszka Fundacji Promocji Karmienia Piersią. Pracuje według zaleceń opartych na twardych dowodach naukowych, w związku z tym uwielbia obalać wszelkie mity na temat żywienia.
Na co dzień wiedzę zawodową przekłada na prowadzony styl życia - jest triathlonistką i ciocią 3 siostrzeńców, więc bardzo dobrze wie, jak prawidłowe żywienie i dbanie o siebie przekłada się na lepszą jakość życia w dzieciństwie i dorosłości.

mgr inż. Małgorzata Turek
Absolwentka studiów magisterskich na kierunku Żywienie Człowieka i Ocena Żywności SGGW w Warszawie. Pasjonatka sportu – od kilku lat zawodniczka Kadry Narodowej w szabli kobiet oraz instruktor tej dyscypliny. Doświadczenie zdobywała w ramach realizacji prac dyplomowych, podczas prowadzenia edukacji żywieniowej dla dzieci i udziału w konferencjach naukowych. Wie, że tak jak i w sporcie, żywienie opiera się na motywacji i stawianiu sobie realnych celów, które prowadzą do oczekiwanego sukcesu.

mgr inż. Urszula Grzymkowska
Dietetyk, Specjalista ds. żywienia człowieka. Absolwentka studiów magisterskich na wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na SGGW w Warszawie. Zdobytą na uczelni wiedzę pogłębia na licznych konferencjach naukowych i szkoleniach o tematyce dietetycznej. Dzięki współpracy z placówkami medycznymi, uczy się pod okiem najlepszych specjalistów w swojej dziedzinie.
Choć pochodzi z krainy jezior serce pozostawiła w Tatrach. Jej prawdziwą miłością są góry i trekking. Podobnie w pracy, jak i w górach uważa, że liczy się nie tylko cel, ale i droga, która do niego prowadzi. Dlatego stara się, by zmiana nawyków żywieniowych sprawiała pacjentom przyjemność, a osiągnięty cel był wypadkową wprowadzonych zmian, a nie „obciętych kalorii”.

info Więcej informacji expand_more