PORADNIA DIETETYCZNA DIETA I TY EWA CZARNIAK
76-200 Bierkowo, Polska
access_time Godziny otwarcia expand_more
description O firmie expand_more
Ogólne informacje
Oferowane przez nas konsultacje i programy żywieniowe w każdej placówce są prowadzone w oparciu o najwyższe standardy, zgodne z zaleceniami Światowej Organizacji Zdrowia i Instytutu Żywności i Żywienia.
Dietetycy pracujący w poradniach Mój Dietetyk oprócz własnej, bogatej wiedzy i doświadczenia, są odpowiednio szkoleni, dzięki temu klient decydujący się na usługi dietetyczne w każdym mieście, w którym Mój Dietetyk ma swoje placówki, może mieć pewność że zostanie przyjęty przez najlepszego fachowca w dziedzinie dietetyki.
Kierujemy się następującymi wartościami:
Stawiamy na zdrowie. Zdrowie osób zgłaszających się do poradni jest dla nas najważniejsze. Układając jadłospisy zawsze bierzemy pod uwagę aktualne wyniki badań klienta i dbamy o to, aby sposób odżywiania był odpowiednio dobrany do jego sytuacji zdrowotnej. Działamy w sposób zdrowy i naturalny – nie wspomagamy się suplementami.
Zawsze wspieramy. Nie pozostawiamy klienta samego sobie – jesteśmy w kontakcie mailowym i telefonicznym, po to by wspólnie osiągnąć satysfakcjonujący efekt, a w razie pojawiającego się, nawet najmniejszego kryzysu, móc szybko zareagować.
Dzielimy się szczęściem. Nic bardziej nie motywuje, jak szczęście i spełnienie innych osób, które przeszły pozytywną przemianę w naszych poradniach. Chętnie dzielimy się z naszymi klientami pozytywnymi doświadczeniami.
Zaspokajamy potrzeby. Słuchamy i dostosowujemy naszą ofertę do indywidualnych potrzeb, doradzamy najlepsze rozwiązania dla konkretnej sytuacji, w jakiej znajduje się nasz podopieczny.
Pozostawiamy przestrzeń. W razie potrzeby modyfikujemy jadłospisy, słuchamy klientów i ich spostrzeżeń, pozostawiając przestrzeń na zmiany, które usatysfakcjonują obie strony.
Działamy kompleksowo. Uczymy zdrowych nawyków, wprowadzamy odpowiedni sposób żywienia, prowadzimy proces zmiany pacjenta, motywujemy i udzielamy wskazówek. Pozostajemy otwarci na klienta przez wszystkie etapy jego życia, które wymagają zmian żywieniowych – np. zmiana trybu pracy, planowanie dziecka, ciąża, pojawienie się jednostek chorobowych mających wpływ na sposób żywienia.