account_circle
search

Hana Sushi

Świętojańska 47
81-391 Gdynia, Polska
naleśnikarnia

access_time Godziny otwarcia expand_more

Poniedziałek:
11:00 - 22:00
Wtorek:
11:00 - 22:00
Środa:
11:00 - 22:00
Czwartek:
11:00 - 22:00
Piątek:
11:00 - 23:00
Sobota:
11:00 - 23:00
Niedziela:
11:00 - 22:00

description O firmie expand_more

Ogólne informacje

Dla Japończyków sushi to nie tylko jedzenie; to styl życia; to filozofia zdrowego żywienia.Właśnie dlatego tak dużą wagę przykładają oni do estetyki - kolorystyka i kompozycja potraw, jest równie istotna co ich smak, czyni je bardziej atrakcyjnymi, a posiłek zmienia w ucztę zmysłów. W Japonii, w przeciwieństwie do większości krajów Azji, używa się oszczędnie przypraw, dążąc raczej do uzyskania harmonii i delikatności, zrównoważenia smaków i aromatów. Tak więc jedzenie posiłków w Japonii nie jest zwykłym zaspokojeniem głodu, ale rytuałem.

info Więcej informacji expand_more

Forma aktywności
Usługi
Kategorie
Słowa kluczowe
YAKI GYOZA, YAKI UDON, AGE TOFU, KAKIAGE TEMPURA, JAPANESE TOFU, GOLD FISH, SHRIMP CHIPS, SEAWEED SALAD, KIMCHI, CUCUMBER SALAD, CUCUMBER SALAD HANA’S SPECIAL, MISO, EGG SOUP, WANTANG SOUP, SEAFOOD GULASH, SEAFOOD SOUP, TOMATO SOUP, RAMEN, SALMON SOUP, SUAN LA TANG, EBI FRY, EBI TEMPURA, EBI ONIGARIYAKI, EBI TERIYAKI, KREWETKI W SOSIE SŁODKO-OSTRYM, KREWETKI KOKOSOWE Z DIPEM LIMONKOWO-CZOSNKOWYM, EBI COCKTAIL, IKA TEMPURA, YIPIN HAIXIAN, QINGJIAO YOUYU, OGINKO BOKUM, UNAGI KABAYAKI, SALMON TERIYAKI, BUTTERFISH TERIYAKI, TUNA TERIYAKI, FILETY RYBNE Z GRZYBAMI, TORI ITAME, JIAOYAN JI, KURCZAK W MIGDAŁACH, KURCZAK GONG BAO Z ORZECHAMI, CHICKEN TERIYAKI, JAPANESE DUCK, XIANGSU YA, DUEGI BULGOGI, WOłOWINA Z PAPRYKĄ I CHILI, QIEZI BAO, YUXIANG ROUSI, TON KATSU, TORI KATSU, WOŁOWINA Z FERMENTOWANĄ CZARNĄ FASOLĄ, CHICKEN & VEGETABLES TEMPURA, SMAZONE KIEŁKI FASOLI MUNG, KAPUSTA PEKIŃSKA PO KANTOŃSKU, KAWAŁKI KURCZAKA W SŁODKO-KWAŚNYM SOSIE, AMA EBI (KREWETKA SŁODKA), ANAGO (WEGORZ), BUTTERFISH, EBI, GRILLED SALMON (ŁOSOŚ), GUNKAN BUTTER FISH, GUNKAN MAGURO, GUNKAN SAKE, IKA (KALMAR), SHIME SABA (MAKRELA), IKURA, SHURINPU, MAGURO, SAKE (ŁOSOŚ), TAI (DORADA), TAKO (OŚMIORNICA), ELECTRIC EEL, TAMAGO, SUZUKI (SANDACZ), HIRAME (HALIBUT), AVOCADO MAKI, BUTTER TEN MAKI, CALIFORNIA FUTOMAKI, CALIFORNIA GOLD, CALIFORNIA MAKI, EBI MAKI, FUTOMAKI, KAMPIO MAKI, KAPPA MAKI, KEGON MAKI, NEGISALMON MAKI, SPECIAL EBI TEN MAKI, EBI TEN MAKI, GRILLED SAKE MAKI, NEGITORO MAKI, CALIFORNIA EBI, OSHINKO MAKI, RAINBOW, SAKE MAKI, SAKURA, SPECIAL TAMAGO MAKI, TEKKA MAKI, TEMAK, UNAGI MAKI, PHILADELPHIA MAKI, VEGETARIAN FUTO, MAKI MIX, VEGETARIAN TEMPURA MAKI, TEMARI ZUSHI, OSHI ZUSHI, TIGER EYE ROLLS, FASHION CALIFORNIA BLACK MAKI, SMOKED ROLLS, SKIN ROLLS, SPECIAL TUNA ROLLS, BANAN TEMPURA MAKI, TAMAGO NUTELLA MAKI, VEGETABLES ROLLS WITH CRAB, MAGURO SALAD, CHIRASHI SUSHI, SASHIMI SALAD, SUSHI SET UME, SUSHI SET KAGAWA, SUSHI SET MIKO, SUSHI SET SAKURA, SUSHI SET TOBA, SUSHI SET MATSU, SUSHI SET TOKIO, SUSHI SET NAGANO, SUSHI SET HANA, GUNKAN SPECIAL, MAGURO BLACK GUNKAN, SUSHI SASHIMI SET HARIMA, SUSHI SASHIMI SET KUMANO, SASHIMI SET UME, SASHIMI SET SAKURA, SASHIMI SET MATSU, BANAN W CIEŚCIE, ANANAS W CIEŚCIE, ŚWIEŻE OWOCE SEZONOWE, GALARETKA KOKOSOWA, OWOCE LYCHEE W SYROPIE, RYŻ, SOS SŁODKI, SOS OSTRY, GARI, WASABI, Nestea