account_circle
search

Sushi i sashimi

W książce tej przybliżono historię sushi: podano informacje o mistrzach przyrządzania tych potraw i o powstaniu barów sushi. Omówiono wszystkie główne składniki, przyprawy i przybory kuchenne niezbędne do przygotowania tych dań. Opisano sposób ich jedzenia oraz tradycyjne napoje serwowane do sushi – saké i herbatę japońską CHA podawaną i pitą według specjalnego ceremoniału.W poradniku tym najwięcej uwagi poświęcono sposobom przygotowywania sushi – od gotowania ryżu i krojenia ryb po wykonywanie ozdób z warzyw. Przepisy na przygotowanie różnych rodzajów sushi i sashimi są proste i czytelne, a na pięknych, kolorowych zdjęciach przedstawiono poszczególne etapy sporządzania tych potraw. Każdy może samodzielnie zrobić te japońskie specjały.Te wyszukane orientalne dania to dzieła sztuki. Lekki ryż, surowa, marynowana bądź lekko podgrzana ryba i szereg innych składników składają się na japońską kulinarną perfekcję.

Poproś o informacje
Kup teraz

Produkty

Uniwersalny uchwyt na tablet do samochodu TULOKO czarny

59,00 PLN (Brutto)

Sprzedam Śpiwór Podróżnika TULOKO niebieski Warszawa

199,00 PLN (Brutto)

Sprzedam Organizer podróżnika TULOKO czarny

110,00 PLN (Brutto)

Animos Katarzyna Muriasz

thumb_up 4126
favorite 78
Złotych Piasków 2
02-759 Warszawa-Mokotów, Polska
animos
phone +48 535089188 directions Wskazówki dojazdu launch Strona internetowa