Zapamiętaj adres firmy

Cukrownia Gostyń

Cukrownia Gostyń
Fabryczna , 63-800 Gostyń Dane kontaktowe
tel. Pokaż numer telefonu
Podziel się adresem z innymi:

Opis firmy:


Pordukcja cukru pod marką DIAMANT.

Lokalizacja


Nazwa:
Cukrownia Gostyń
Cukrownia Gostyń - Cukrownie Pfeifer & Langen Polska S.A.
Ulica:
Fabryczna
Kod pocztowy, miasto:
63-800 Gostyń
Województwo:
wielkopolskie
Link:
Kraj:
Polska
Telefon stacjonarny:
Pokaż numer telefonu
Adres E-mail:
Wyślij wiadomość
Strona WWW:
http://www.diamant.pl
Podziel się adresem z innymi:
Zapamiętaj adres firmy

Informacje o firmie:


Faks:
Pokaż numer telefonu
Strona WWW:
http://www.diamant.pl
Adres E-mail:
Wyślij wiadomość
Forma prawna:
Spółka akcyjna
Kategorie:
Przemysł » Przemysł rolno-spożywczy » Cukier i słód
Zobacz wszystkie aktualności »

Cukrownia Gostyń - Aktualności


Diamantowa Kuchnia



Dziękujemy za smakowite zgłoszenia w wielkanocnym konkursie DIAMANT :) Trwa weryfikacja zgłoszeń - lista zwycięzców pojawi się wkrótce! :)
opublikowano na Facebook Napisz komentarz
Diamantowa Kuchnia



Co gościło dziś na Waszym świątecznym stole? :)
opublikowano na Facebook Napisz komentarz
Diamantowa Kuchnia



Drodzy Fani! Z okazji Świąt życzymy Wam słodkich chwil, spędzonych w gronie najbliższych :)
opublikowano na Facebook Napisz komentarz
Diamantowa Kuchnia



Drodzy! Zaproście znajomych do zagłosowania na Wasze konkursowe zgłoszenie! Trzy fartuszki zdobywają osoby z największą liczbą głosów!:) Głosowanie trwa do niedzieli, do godz. 23:59 :) http://redirectfb.com/diamantwielkanoc
opublikowano na Facebook Napisz komentarz
Diamantowa Kuchnia



Zgłoś wielkanocny wypiek do naszego konkursu i wygraj stylowy fartuszek! :) http://redirectfb.com/diamantwielkanoc
opublikowano na Facebook Napisz komentarz
Diamantowa Kuchnia



Czekamy na Wasze wielkanocne wypieki z Cukrem pudrem trzcinowym DIAMANT! :) Nagrody czekają na zwycięzców! :) http://redirectfb.com/diamantwielkanoc
opublikowano na Facebook Napisz komentarz
"Gorąco zachęcamy :)" on their own photo.

opublikowano na Facebook
Diamantowa Kuchnia



UWAGA! Ostatni dzwonek na wzięcie udziału w konkursie "Słodka Wielkanoc"! Na zgłoszenia czekamy do niedzieli! :) http://redirectfb.com/diamantwielkanoc
opublikowano na Facebook Napisz komentarz
Anna Warzecha



Sernik "Cafe Amaretto" migdałowo-kawowy z trzcinowym cukrem pudrem Diamand http://cafeamaretto.blogspot.com/2014/04/sernik-firmowy-cafe-amaretto.html
opublikowano na Facebook Napisz komentarz
"Wyglądają pysznie:)" on their own photo.

opublikowano na Facebook


Artykuły z magazynu Yellow Pages

Coraz szersze możliwości wynikające z dostępu do interentu i z jego upowszechniania powodują, ...
Zauważ! Brykiet kominkowy i pellets do Włoch
Decyzja dotycząca wyboru odzieży dla pracowników nie jest dowolna. Zależy od rodzaju pracy, ...
Obserwuj YP na: